Terschelling is één van de leukste plekken om te strandzeilen, maar wat als je letterlijk je grenzen wil verleggen naar een andere plek in de wereld? Wat zijn dan de mooiste stranden na één van onze Nederlandse mooiste kusten?

Terschelling is hét eiland waar je terecht kunt voor verschillende strandactiviteiten. Van strandjutten tot strandzeilen, er is heel veel mogelijk. De perfecte locatie om met je team, vriendengroep of familie je snelheid te testen. Wanneer je klaar bent, kun je lekker zittend in het zand uitrusten met mooi uitzicht op de zee. Een ultiem gevoel van vrijheid, actie en ontspanning. Waar in de wereld kun je hetzelfde gevoel krijgen?

Verbreed je horizon

Indonesië bestaat uit 17.508 eilanden en heeft daarmee dus een grote hoeveelheid stranden. Elk strand is anders, de één meer bekend dan de andere. Een rondreis Indonesië is een must-do wanneer je je horizon wil verbreden en unieke plekken wilt zien. Indonesië staat bekend om de prachtige natuur, maar ook om het roze strand ‘Pink Beach’. Het strand heeft een roze gloed, omdat het witte zand gemengd is met overblijfselen van gekleurd koraal. Wanneer je het strandzeilen wil omruilen door een rustigere activiteit, leent deze plek zich ook goed voor snorkelen en duiken. Of de natuur rondom Pink Beach kan tippen aan de duinen in Terschelling, laten we aan jou over om te beoordelen!

Een oceaan om in te vluchten

Een oceaan alleen voor jou, zoals in het nummer van Racoon wordt gezongen. Waar vind je die? In Kaap Agulhas ontmoeten de Indische en Atlantische Oceaan elkaar. De zee rondom Kaap Agulhas staat bekend om winterstormen en ontzettend grote golven, die wel 30 meter de lucht in gaan en grote schepen verpletteren. Het is een mooi spektakel om in het echt te zien. Dit maakt een rondreis Zuid Afrika een vakantie om nooit te vergeten. Pas wel op, het is absoluut geen plek om te zwemmen.

Zoals het klokje thuis tikt..

Wanneer je terugkomt van je reis zul je misschien merken dat je kijk op de wereld is veranderd. De mooie warme stranden in het buitenland hebben zeker voordelen en een zonnetje is absoluut fijn, maar op het strand in Terschelling kun je zorgeloos de snelheidsduivel uithangen. Zelfs tijdens het zomerseizoen, waar je nooit last zult ervaren van strandbezoekers die een obstakel vormen voor je race. Met die gedachte in het achterhoofd, zorgt de reis terug naar huis ook voor een vakantiegevoel.

Pin It on Pinterest