In de afgelopen jaren is er een nieuwe trend ontstaan wanneer het aankomt om het organiseren of houden van bedrijfsuitjes of teambuildingsdagen. Steeds meer bedrijven ontdekken namelijk de positieve aantrekkingskracht van de de waddeneilanden en dan met name het eiland Terschelling. Een bedrijfsuitje organiseren op Terschelling voelt voor medewerkers van je bedrijf vaak aan als een soort van mini-vakantie. En dat kan voor zowel de persoonlijke verhoudingen onder teamleden als je bedrijfsvoering een aantal voordelen hebben.

Verschillende accommodaties

Een bedrijfsuitje op Terschelling kan voor een enkele dag worden georganiseerd, maar het is ook mogelijk om een aantal dagen op Terschelling te verblijven. Het eiland beschikt over voldoende ruime accommodaties waar met alle gemak een compleet team kan overnachten. Men kan er ook voor kiezen teamleden onder te brengen in kleinere accommodaties en bijvoorbeeld speciale teambuildingsdagen te organiseren in een gezamenlijke ruimte. Een bedrijfsuitje op Terschelling kan op verschillende manieren worden ingevuld en is ook prima te combineren met bijvoorbeeld workshops en presentaties.

Wat valt er op Terschelling te beleven

Op Terschelling zijn er voldoende mogelijkheden om samen met het gehele team deel te nemen aan de meest uiteenlopende activiteiten op Terschelling. Een strandwandeling staat bij de meeste team vaak als eerste op het programma. Wie aan zo’n wandeling iets extra’s wil toevoegen, kan ervoor kiezen om een ervaren gids van het eiland in te huren. Hij of zij weet niet alleen de mooiste plekjes van het eiland, maar ook veel over de geschiedenis van het eiland en kan van alles vertellen over de Waddenzee en omliggende eilanden.

Bedrijfsarrangementen op Terschelling

Bent u van plan om met uw team naar Terschelling af te reizen voor een bedrijfsuitje, overweeg dan zeker eens gebruik te maken van een complete bedrijfsarrangement. Deze zijn vaak zeer aantrekkelijk geprijsd en zorgen ervoor dat u tijdens het bedrijfsuitje aan weinig meer hoeft te denken. Een groot deel van het arrangement wordt voor u verzorgd en over de activiteiten die u tijdens het bedrijfsuitje wilt organiseren, kan worden meegedacht.

Pin It on Pinterest