Het verzinnen van een geschikt verjaardagscadeau voor je broer is een lastig karwei. Je wil je kleine of grote broer namelijk met een uniek cadeau verrassen. We helpen je graag met een aantal voorbeelden die eigenlijk altijd voor een blij gezicht van je broer zorgen. Lees snel verder voor een aantal ideeën voor een geschikt verjaardagscadeau.

Kaartje voor een festival, concert of sportwedstrijd

Een ticket voor een festival, concert of sportwedstrijd is een stuk persoonlijker dan een ‘fysiek’ cadeau. De meeste broers zijn dol op sport en hebben dan misschien wel een eigen team die ze regelmatig volgen, maar krijgen geen kans om een wedstrijd live bij te wonen. Het geven van een ticket voor een sportevenement zoals een voetbal- of basketbalwedstrijd is het perfecte cadeau voor de meeste broers. Culturele of sportieve activiteiten brengen veel meer gevoel en zo kun je laten zien dat je je broer ook goed kent. Houd er bij zulke cadeaus wel rekening mee dat tickets uitverkocht kunnen raken.

Andere activiteiten (indoor of outdoor)

Heb je een sportieve broer die wel van wat avontuur houdt? Dan kun je een indoor- of outdooractiviteit in overweging nemen. Je kunt hierbij denken aan leuke activiteiten zoals strandzeilen, een escape room, een karaoke party of juist een moordspel. Het leuke is dat je dit soort activiteiten vaak kunt combineren bij een partij die die soort activiteiten aanbiedt. Je kunt ook kiezen voor een cadeaubon voor dergelijke activiteiten als verjaardagscadeau. Dit biedt je broer de mogelijkheid om zelf de dag naar zijn wens in te delen.

Nuttige artikelen voor een toekomstige activiteit

Denk eens na over wat je broer heeft gezegd over plannen die hij in de toekomst wil volbrengen, zoals een lange reis door Zuid-Oost Azië. Een reiskit is dan een ideaal verjaardagscadeau om je broer op gang te helpen met het waarmaken van zijn dromen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een backpacktas. Het leuke hieraan is dat je het cadeau nog persoonlijker kunt maken door er één te bestellen waarop je zijn naam laat borduren, of juist een persoonlijke boodschap toe te voegen in de tas.

Geef een boek cadeau

Voor alle broers die boekenwurmen zijn, is een boek het perfecte geschenk. Boeken kunnen een zeer verrassend geschenk zijn, omdat het laat zien dat je hebt nagedacht over wat hij graag doet. Een goede tip is om te kijken naar wat hij al in zijn bezit heeft en om een boek in het genre te krijgen dat hij leuk vindt, dit verlaagt ook het probleem van het kopen van een boek dat hij al gelezen heeft.

Pin It on Pinterest